top of page

Nu startar vi vår blogg!

Uppdaterat: 16 jan.

Här kommer vi bland annat ge olika tips som kan vara bra när man behöver ett förråd.

Vad ska jag tänka på om jag behöver hyra ett förråd?

  1. Storlek - Detta kan vara svårt att uppskatta. Som hjälp har vi skapat en lathund där det går att se en uppskattning för alla våra förrådsstorlekar (1-24kvm) och hur mycket som ryms i respektive. Detta går att finna under fliken Förråd & priser. Bra att tänka på är också att alla våra förråd är mellan 2.5 och 2.6m höga i tak.

  2. Vilken typ av åtkomst - Vi har tre olika typer av förråd som standard. 1. Åtkomst via hiss, 1 våning upp. Dessa förråd är oftast våra billigaste förråd och bra om man inte behöver komma åt sina saker så ofta, och dessutom vill spara en peng. 2. Åtkomst i korridor markplan. Här slipper man använda hiss och kan lätt komma åt sitt förråd på markplan. 3. Direkt åtkomst. Dessa förråd är på markplan och här kan man parkera sin bil direkt utanför förrådet och enkelt lyft in och ut sina saker. Dessa förråd är bla uppskattade av företagare eller om man har tunga och otympliga saker som måste förvaras.

Tänk på att vi har diverse hjälpmedel för att förenkla så som lastvagnar, säckkärror och pall lyftare som finns att låna.

Nu startar vi vår blogg!

27 visningar1 kommentar

1 Comment


Hej.

Kan man forvare en motorcykel i jeres forråd

Like
bottom of page