OM OSS

Ända sedan starten 2012 har Förrådsbolaget haft som ambition att erbjuda rena, säkra, uppvärmda förråd med direkt åtkomst till ett konkurrenskraftigt pris 

Familjeföretag med hög servicenivå

Vi vill vara det personliga familjeföretaget som med mycket hög servicenivå alltid sätter våra kunder i centrum. Vi ska alltid finnas tillgängliga, alla dagar i veckan, alla dagar om året. Vi investerar kontinuerligt i verksamheten för att skapa bästa möjliga erbjudande till våra kunder. Sedan start har säkerhet varit i fokus. Vi har under åren löpande stärkt säkerheten och bland annat investerat i direktuppkopplade säkerhetssystem och videoövervakning. 

 

Vi hyr ut förråd samt uppställningsplatser och kommer fortsätta att växa vår verksamhet utan att göra avkall på vår servicenivå. Vi tar gärna emot tips om fastigheter i Skåne i bra lägen för att kunna fortsätta vår expansion.  

Förrådsbolaget grundades 2011 i Helsingborg av Harald, Marcus och Andreas Kirsebom, alla med rötterna i Helsingborg. I maj 2012 slogs portarna upp till vår första förrådsbyggnad på Landskronavägen 27B i Råå.


Sedan 2012 har verksamheten stadigt utvecklas och i takt med att vi fått fler kunder och större förtroende har också antalet byggnader växt, som idag är fem till antalet, på mer än 3000kvm. Sedan starten har vi också tillhandahållit uppställningsplatser för husvagnar och husbilar, med möjligheter till elstolpar. 

Powered by Digital Start | www.digitalstart.se