top of page

FÖRETAG

Är du hantverkare och behöver någonstans att förvara dina verktyg? Är du säljare och inte vill förvara allt ditt säljmaterial hemma? Är du restaurangägare och vet inte var du ska förvara utemöblerna under vintern? Behoven kan vara många och vi kan hjälpa till att lösa era förvaringsproblem.

Förråd för företag, åtkomst alla dagar i veckan, tillgång till varusluss

VARFÖR FÖRRÅDSBOLAGET?

  • Personlig och hög servicenivå.

  • Hög säkerhet.

  • Tillgång för dig och eller dina kollegor. 

  • Varusluss för godsmottagning. Med en unik kod kan ditt bud säkert och tryggt lämna dina varor för dig att hämta upp dem senare och transportera till ditt förråd.

  • Uppvärmda förråd.

  • Alla förråd med direkt tillgång, inga långa transporter eller hiss. 

  • Tillgång alla dagar i veckan, året runt, mellan 06.00 och 23.00.

  • Flexibelt. Upp- och nedgradera ditt förråd utan kostnad.

måla väggen med en ljus färg

"Jag valde Förrådsbolaget för enkelheten att förvara material och arbetsredskap. Fantastisk service och trevliga uthyrare, som alltid ställer upp och löser problem när det behövs. För mig är det perfekt att kunna parkera utanför mitt eget förråd vilket gör det smidigt när jag ska hämta och lämna arbetssaker. Jag är vid förrådet minst 2 gånger i veckan."

Henrik Karlsson, VD

HGK Måleri hjälper företag, föreningar och privatpersoner med all typ av måleriarbete och tapetsering. Både stora och små projekt.

"Då vi fortfarande är förhållandevis små har vi inga egna lokaler med plats för varulager. Det har fungerat perfekt med Förrådsbolagets tjänster som har lagom stora förråd och tillgängliga direkt från markplan som vi krävde då vi har tunga produkter. Vi är ute på Förrådsbolaget flera gånger i veckan och det är alltid lika smidigt."

Per Lindström, VD

Sapphire Body säljer gymutrustning under eget varumärke till både privat- och företagskunder. De erbjuder även personlig träning och kostrådgivning. 

Gymutrustning

"Vi valde Förrådsbolagets förråd då de är lättillgängliga, prisvärda och erbjuder smidig lagerhantering för allt vårt material. De är för oss väldigt bra placerade i Helsingborg. Vi är där dagligen och hämtar och lämnar material."

Carl Svanberg, VD

Ventilationsfixarna är ett lokalt kylteknik-företag i Skåne. De säljer, installerar och utför service på värmepumpar och andra värmesystem. De är cirka 10 anställda med lager och kontor i Helsingborg, Malmö och Kristianstad.

bottom of page