top of page

5 tips att tänka på när du ska hyra ett förråd

Uppdaterat: 16 jan.

1. Värme.

Är förråden uppvärmda? Bland annat textilier, kläder och vissa typer av möbler kan vara känsliga för låga temperaturer och när temperaturen svänger upp och ner. Har du detta bör du undvika kallförråd och tex containerlösningar.

2. Säkerhet.

Hur ser säkerheten ut på anläggningen? Är området inhägnat? Vad krävs för att komma in på området och i byggnaden? Moderna passagesystem, inhägnat område och direktuppkoppling till väktarbolag bör var ett måste. Kameraövervakning ger också extra trygghet.

3. Ventilation.

Att förråden och anläggningen har god ventilation är viktigt inte minst om man tänker förvara textilier, mattor, kläder eller möbler. Då kan det vara mindre lämpligt att tex ha källarförråd där det lätt kan uppstå fukt som i värsta fall kan leda till mögel och fuktskador.

4. Tillgänglighet.

Behöver du lätt komma till ditt förråd? Hur ser det ut med öppettiderna? Har du behov att komma till dina saker relativt ofta är det viktigt att säkerställa att det är generösa öppettider. Förråd på markplan underlättar också när man ska last in och ut ur förrådet.

5. Service.

Är anläggningen bemannad? Är det lätt att få tag i personal som kan hjälpa till med frågor? Ibland kan det vara skönt att veta att det går att träffa personal på plats om man har frågor eller behöver hjälp med något, eller vill titta på ett förråd innan man bestämmer sig för att hyra.5 tips att tänka på när du ska hyra ett förråd


5 tips att tänka på när du ska hyra ett förråd

37 visningar0 kommentarer

Comentarios


bottom of page